En lite småtjurig dag! Men fick en bra bild!

I går gick saker med fyra hjul inte riktigt som jag ville. Min bil är trasig, så då fick jag låna Pappas bil, tackar o bugar. Packa den full med alla prylar, hoppa in och åkte iväg, känns lite konstig att köra, kändes inte alls bra, stanna till vid infarten till Fliseryd, gick runt sparka lite på däcken, jo höger fram kändes ju inte rätt, glappa ganska mycket, så vända hem slå en signal till kära Far, rodda fram en annan bil att låna, då rycker kära syster ovh hennes man in och jag får låna deras Golf. hämtar den packar ur o packar in i Golfen i stället o så iväg. Nästan framme så blir Niklas akut kissnödig stanna bilen, glömmer växeln är i, rycker till o stannar, men jag hoppar ur o in bakom ett träd. In i bilen igen, helt död, men va fan rent ut sagt, ut kolla om det finns startkablar, jo det ligger där så fint, " kanske av en anledning, hänt förut! :-) " viftar och försöker få hjälp. En snäll man stannar och erbjuder sin hjälp, jodå den hoppar igång så fint.. iväg igen nu börjar det bli lite bråttom.. 

Väl på plats, packa ur bära pallar, bord, låda med allt man behöver och inte behöver men kan vara bra att ha, stativ,blixtstativ... Sedan kommer en lite stöddig tränare..                                            
 - öö ska ni filma idag?  "Nä det e foto idag" säger jag 
- ska du stå på plan då eller?, vi ska ha match förstår du  " ehe jaha det var ju inte bra "
- Nä " he he he " 
Ja ja bara packa ihop o flytta... :-)

När jag sedan ska hem startar bilen så fint spinner som en liten katt som gosat in sig i soffan mellan husse o matte. 
Utan för Mönsterås svänger jag in vid Statoilmacken för köpa vatten, kommer ut "Klick" Klick" 
Men vad ända in i ****** Ringer syrran. Är batteriet paj i bilen " Nä men startmotorn e lite konstig den startar snart igen " Men nä då, Så där står man utan för macken i Mönsterås, Vinkar till bilar men dom åker bara förbi, undrar väl vad det är för tok som står där. Jätte konstig man står med motorhuven öppen o startkablar i handen, Nä ha behöver nog ingen hjälp... :-) 
Så stannar en Audi vid macken dom hoppar ur och in i affären, jag kliver fram och ser, men där sitter ju Kristina! Hugos Fritidsfröken, ser hur hon tittar konstig för sedan bryta ut i skratt. 
Hon berätta att hon ville låsa bilden och köra när jag kom emot dom... :-) Men så fick ha hjälp, bilen starta igen och jag kunde spinna vidare hem.... 
Men som rubriken sa! Jag fick en fin bild alla fall. 

 

tjurig_dag.jpg