V:4 25-31

Vecka 4 har varit lugn till en början med inget speciellt, värmen kom och snön smälte bort i rekordfart kändes det som. Tisdags så var det studiedag så Junior och jag och ett åar kompisar till honom åkte till Leos lekland, slutade med att vi var där i 6 timmar och studerade allt där inne...
En tanke som slog mig var att bo en större stad är att utbudet med saker att göra är ganska stort... Visst vore det skoj att lära sig Iaido Japansk svärdkonst, men först var det att plocka ihop grejerna i lägenheten för på fredagen gick flyttlasset med våra möbler från Oskarshamn och vi skulle få flytta in i vårt hus i Linghem. Helgen gick i rasande fart plocka o få iordning så man kan börja bo, men vi pausade en stund på lördagen för kolla in E4 derby mellan LHC och HV71, ett grymt tryck på läktaren var det då 8500 tryckte på i hejaramsorna. Tydligen är dom bittra rivaler och att säga att man hejar på Hv71 är inte så populärt här..... på söndagen när våra första gäster kom på besök så undrade Anki " när flyttade ni in sa du? ".. 

 Processed with VSCOcam with 2 preset Processed with VSCOcam with 2 preset
 Processed with VSCOcam with 5 preset Processed with VSCOcam with 5 preset
 Processed with VSCOcam with a7 preset
 Processed with VSCOcam with 5 preset Processed with VSCOcam with 5 preset